Villanybojler szerelő

villanybojler szerelőVillanybojler szerelő Budapesten és vonzáskörzetében garanciával! Javítás, csere, beüzemelés, vízkőtelenítés, anódcsere márkától, típustól függetlenül. Sokat fogyaszt, nem melegít vizet vagy folyik a bojler? Hívjon bizalommal!

Márkától függetlenül vállalom villanybojler javítását, cseréjét vízkőtelenítését, anódcseréjét. A megtalálható márkák szinte összes típusát javítom, valamint ezeknek a villanybojlereknek az alkatrészellátását is tudom biztosítani, gyári és jó minőségű utángyártott alkatrészekkel egyaránt. Javított villanybojler márkák a teljesség igénye nélkül: AEG, Ariston, Bosch, Hajdu, Stiebel Eltron.

A villanybojler szerelése előzetes egyeztetés után az Ön otthonában történik. A hiba feltárása után árajánlatot adok a villanybojler javítására, ha ezt Ön elfogadja, megkezdődik a  villanybojler javítás. Amennyiben alkatrész beszerzése szükséges, akkor egy újabb időpont egyeztetésre kerül sor, hogy a javítás befejezhető legyen.

A villanybojlerek vízkőtelenítése 2-3 évente mindenképpen szükséges. Kívülről nincsenek látható jelei a vízkő lerakódásának, de bizonyos jelekből észrevehető, hogy szükségessé válik a művelet: fűtés közben sistergő hangot ad, jelentősen megnő a fogyasztás. A vízköves villanybojlernek sokkal több energiára van szüksége a víz felmelegítéséhez, így jelentősen megnöveli villanyszámláját!

Amennyiben a villanybojler alatt csöpög a víz vagy csöpögés nyomait látja mindenképpen hívjon villanybojler szerelőt, mert a víz az elektromos szerelvényekre is ráfolyhat és ez rendkívül balesetveszélyes!

Az elvégzett munkára és a beszerelt alkatrészre 6 hónap garanciát vállalok!

A leggyakoribb kisebb hibákhoz általában azonnal tudok alkatrészt biztosítani, de előfordul, hogy meg kell rendelni az alkatrészt, ennek szállítási határideje 1-2 naptól egészen 2-3 hétig is tarthat, de erről előre tájékoztatom Önt. A nagyobb értékű alkatrészek megrendelése esetén előleget kérek és ennek megfizetése után a megrendelést lemondani már nincs lehetőség. Alkatrészek forgalmazásával nem foglalkozom, kizárólag a villanybojler javításához szükséges alkatrészeket biztosítom.

Munkadíjak

Az alábbi táblázatban tájékoztató jellegű árakat talál, bizonyos esetekben a díjak eltérhetnek, de erről minden esetben a javítás megkezdése előtt tájékoztatást kap.

Villanybojler javítás

Munkadíj

Vízkőtelenítés

Nem tartalmazza az anyagköltséget.

12.000 Ft

Hőfokszabályzó csere, Hőkorlátozó csere

 8.000 Ft
Hol javítok villanybojlert?

Budapesten:

II. kerület, III. kerület, IV. kerület, VI. kerület, VII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerület, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. kerület, XX. kerület

Pest megyében:

Dunakeszi, Fót, Csömör, Szentendre, Budakalász, Pomáz, Kistarcsa, Nagytarcsa, Göd, Gödöllő

Ha nem találná a listában lakhelyét keressen telefonon!

További díjakkal kapcsolatban tájékozódjon “Árak” menüpontban!

Mosógépekkel kapcsolatos tippek, trükkök: https://www.facebook.com/mosogepjavszer