Mosógép szerelő

Mosógép szerelő

Mosógép szerelő (automata, keverőtárcsás, szárítós) garanciával Budapesten és környékén! 

Folyik a mosógép, furcsa hangokat ad, nem indul el vagy nem nyomja ki a vizet? Hívjon, segítek!

Vállalom hagyományos keverőtárcsás és automata mosógép, mosó-szárítógép, valamint szárítógép javítását, beüzemelését. A képzéseknek, folyamatos fejlesztéseknek és a kiterjedt beszállítói kapcsolatoknak köszönhetően a ma megtalálható márkák szinte összes típusát javítom, valamint ezeknek a mosógépeknek az alkatrészellátását is tudom biztosítani, gyári és jó minőségű utángyártott alkatrészekkel egyaránt. Javított mosógépmárkák a teljesség igénye nélkül: AEG, Electrolux, Zanussi, Indesit, Bosch, Ariston, Gorenje, Haier, Hajdu, Hoover, LG, Panasonic, Samsung, Siemens, Whirlpool.

mosógép szerviz

A mosógép szerelése előzetes egyeztetés után az Ön otthonában történik. A hiba feltárása után árajánlatot adok a mosógép javítására, ha ezt Ön elfogadja, megkezdődik a javítás. Amennyiben alkatrész beszerzése szükséges, akkor egy újabb időpont egyeztetésre kerül sor, hogy a mosógép javítása befejezhető legyen. Az esetek nagy részében nincs szükség a mosógép elszállítására, de egyes alkatrészek cseréje ezt megkívánja. Ebben az esetben a mosógép kipróbálva minden funkcióját leellenőrizve kerül vissza Önhöz. Bizonyos esetekben gazdaságtalan a mosógép javítása, erre természetesen felhívom a figyelmet és szívesen segítek egy új mosógép kiválasztásában.

Az elvégzett munkára és a beszerelt alkatrészre 6 hónap garanciát vállalok!mosógép javítás

A leggyakoribb kisebb hibákhoz általában azonnal tudok alkatrészt adni, de előfordul, hogy meg kell rendelni a mosógép javításához szükséges alkatrészt, ennek szállítási határideje 1-2 naptól egészen 2-3 hétig is tarthat, de erről előre tájékoztatom Önt. A nagyobb értékű alkatrészek megrendelése esetén előleget kérek és ennek megfizetése után a megrendelést lemondani már nincs lehetőség. Mosógép alkatrészek forgalmazásával nem foglalkozom, kizárólag a mosógép javításához szükséges alkatrészeket biztosítom.

Munkadíjak

Az alábbi táblázatban tájékoztató jellegű árakat talál, bizonyos esetekben a díjak eltérhetnek, de erről minden esetben a javítás megkezdése előtt tájékoztatást kap.

Mosógép javítás

Munkadíj

A burkolatának megbontása nélküli javítások

pl.: tisztítás, ajtó javítása, gombok cseréje

5.000 Ft

A burkolat megbontásával járó javítások

pl.: szivattyú csere, üstgumi csere, vízcső csere

7.000 Ft

Fődarabok cseréje

pl.: csapágy csere, dob csere, üst csere

 8.000 Ft
Hol javítok mosógépet?

Budapesten:

II. kerület, III. kerület, IV. kerület, VI. kerület, VII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerület, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. kerület, XX. kerület

Pest megyében:

Dunakeszi, Fót, Csömör, Szentendre, Budakalász, Pomáz, Kistarcsa, Nagytarcsa, Göd, Gödöllő

Ha nem találná a listában lakhelyét keressen telefonon!

További díjakkal kapcsolatban tájékozódjon “Árak” menüpontban!

Mosógépekkel kapcsolatos tippek, trükkök: https://www.facebook.com/mosogepjavszer