Mosogatógép szerelő

mosogatógép szerelő

Mosogatógép szerelő Budapesten és vonzáskörzetében garanciával! Folyik a gép, egyfolytában ürít vagy nem indul el? Nem lesznek tiszták az elmosott poharak, edények? Hívjon bizalommal! Segítek!

 

Vállalom mosogatógép szervizelését márkától függetlenül. A képzéseknek és a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a ma megtalálható márkák szinte összes típusát javítom, valamint ezeknek a mosogatógépeknek az alkatrészellátását is tudom biztosítani, gyári és jó minőségű utángyártott alkatrészekkel egyaránt. Javított mosogatógép márkák a teljesség igénye nélkül: AEG, Electrolux, Zanussi, Indesit, Bosch, Ariston, Gorenje, Haier, Hajdu, Hoover, LG, Panasonic, Samsung, Siemens, Whirlpool.

A mosogatógép szerelése előzetes egyeztetés után az Ön otthonában történik. A hiba feltárása után árajánlatot adok a mosogatógép javításra, ha ezt Ön elfogadja, megkezdődik a javítás. Amennyiben alkatrész beszerzése szükséges, akkor egy újabb időpont egyeztetésre kerül sor, hogy a mosogatógép javítás befejezhető legyen. Az esetek nagy részében nincs szükség a mosogatógép elszállítására, de egyes alkatrészek cseréje ezt megkívánja. Ebben az esetben a javított mosogatógép kipróbálva minden funkcióját leellenőrizve kerül vissza Önhöz. Bizonyos esetekben gazdaságtalan a mosogatógép javítása, erre természetesen felhívom a figyelmet és szívesen segítek egy új mosogatógép kiválasztásában.

Az elvégzett munkára és a beszerelt alkatrészre 6 hónap garanciát vállalok!mosogatógép szerelő

A leggyakoribb kisebb hibákhoz általában azonnal tudok alkatrészt adni, de előfordul, hogy meg kell rendelni a mosogatógép alkatrészt, ennek szállítási határideje 1-2 naptól egészen 2-3 hétig is tarthat, de erről előre tájékoztatom Önt. A nagyobb értékű alkatrészek megrendelése esetén előleget kérek és ennek megfizetése után a megrendelést lemondani már nincs lehetőség.Mosogatógép alkatrész forgalmazásával nem foglalkozom, kizárólag a javításokhoz szükséges mosogatógép alkatrészeket biztosítom.

Munkadíjak

Az mosogatógépek javításakor a helyszínen a hiba felmérése után tudok árajánlatot adni. Egyéb mosogatógép szereléssel kapcsolatos költségekről az “Árak” menüpont alatt tájékozódhat.

Leggyakoribb hibák:

 

A készülék nem indul el

 • lehet, hogy nincs csatlakoztatva a készülék az elektromos hálózathoz
 • a mosogatógép ajtaja nincs rendesen becsukva
 • nincs kinyitva a vízcsap
 • eltömődött a szűrő a vízbevezetőnél

A program végeztével víz marad a mosogatógépben

 • a lefolyóvizet elvezető tömlő eltömődött
 • lehetséges, hogy a program még nem fejeződött be

Zajok hallhatóak a mosogatógép működésekor

 • a mosogatókar nekiütközik az edényeknek
 • az edények nincsenek megfelelően elrendezve a mosogatógépben

A program végeztével ételmaradék marad a mosogatógépben

 • eltömődtek a sziták
 • az edények elrendezése nem megfelelő a mosogatógépben így nem tudott hatékonyan mosogatni
 • kevés, vagy gyenge hatású a tisztítószer volt használva
 • a forgókart eltömítette az edényeken maradt ételmaradék

 

Hol javítok mosogatógépet?

Budapesten:

II. kerület, III. kerület, IV. kerület, VI. kerület, VII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerület, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. kerület, XX. kerület

Pest megyében:

Dunakeszi, Fót, Csömör, Szentendre, Budakalász, Pomáz, Kistarcsa, Nagytarcsa, Göd, Gödöllő

Ha nem találná a listában lakhelyét keressen telefonon!

 

További díjakkal kapcsolatban tájékozódjon “Árak” menüpontban!

Mosógépekkel kapcsolatos tippek, trükkök: https://www.facebook.com/mosogepjavszer